domingo, 12 de febrero de 2012

Primera sessió: Comunicació i Internautes

Aquest blog està dedicat a fer reflexions sobre les diferents sessions de l'assignatura Disseny Multimèdia II de la llicenciatura de Periodisme de la URV.

En la classe de divendres passat (10 de febrer de 2012) s'explicaren diferents temes sobre la comunicació a Internet, les diferents relacions que es donen entre els molts internautes i l'evolució que ha patit el món multimèdia i els seus usuaris. Les noves formes de comunicació que han aparegut amb Internet són infinites, fins el punt que grans campanyes publicitàries ja no només són llançades per publicistes sinó que els mateixos internautes poden ser els creadors de algunes ben revolucionàries i eficaces.

D'altra banda, també es tractà la curiosa teoria dels sis graus i la pàgina web que posa en pràctica aquesta teoria: The Oracle of Bacon. Aquesta teoria afirma que entre dues persones qualsevols del planeta es pot lligar una cadena de connexions que compta només amb sis persones, tot i que s'està plantejant que amb Internet el nombre de persones de la cadena s'ha reduït.

Per últim, el tema de les reds socials, tan en auge actualment, també va tenir el seu racó durant la classe; la comparació entre les diferents com ara Facebook, Tuenti i Twitter que són els més usats al territori espanyol i que segueixen competint per ser els líders absoluts a aquest país.

No hay comentarios:

Publicar un comentario